Holland Design Label Breda in Breda

Herstoffering maar dan goed!!!

Over Holland Design Label Breda

Holland Design Label Breda valt onder de rubriek stoffeerder in Breda.

Holland Design Label brengt u sinds mei 2011 ruim 25 jaar aan ervaring en vakmanschap. Wij zorgen voor herstoffering van meubels door heel Nederland,een deel van België en Duitsland.

Voor de bekleding van al uw dierbare meubelen zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Door onze 25 jaar ervaring zijn wij meesterlijk in het herstofferen in leder maar natuurlijk verwerken we ook al jaren stoffen. Wij gebruiken leder van de allerhoogste kwaliteit en kleurvastheid. Wilt u toch geen leder! We herstofferen ook zitmeubelen in stoffen. Maar natuurlijk kan elk meubel in welke meubelstof dan ook worden uitgevoerd.

Ervaring, met de juiste mensen op de juiste plaats: dat maakt Holland Design Label de beste keuze voor de herbekleding van uw meubels om ze een tweede leven te geven. Wij zijn werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren.

Tijdens de werkdagen kan u bij ons terecht in Breda van negen tot vijf en op zaterdag van negen tot twaalf uur ’s middags. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze atelier. We zijn gelegen in een rustige wijk met uitstekende parking aangelegenheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Holland Design Label Breda uit de rubriek stoffeerder uit Breda is gevestigd aan de Acaciastraat 2D in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51308002.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Holland Design Label Breda zijn o.a. :