Heerlijk & Hecht in Breda

Heerlijk & Hecht; organisatie van speciale momenten voor familie, vrienden en collega's

Over Heerlijk & Hecht

Heerlijk & Hecht valt onder de rubriek catering in Breda.

Welkop op de pagina van Heerlijk & Hecht.

In 2010 startte Anne Floor Bakkenist Heerlijk & Hecht, Anne Floor organiseert momenten op een manier die bij haar past, een manier die warmte, betrokkenheid en inlevingsvermogen bevat. Met de ideeën en wensen die u zelf heeft aangegeven en met oog voor schoonheid en detail wordt er niet alleen voor jullie gekookt, maar een compleet moment georganiseerd en verzorgd.

Anne Floor verzorgt de mooiste momenten samen met Janneke, Marjolijn, Sofie en het Heerlijk & Hecht team. Het Heerlijk & Hecht team bestaat uit frisse en oprechte gastvrouwen en –heren, jong en ouder. Mensen die werken voor Heerlijk & Hecht, stralen betrokkenheid en enthousiasme uit en hebben allemaal het Heerlijk & Hecht mentaliteit. Vanaf het eerste contact worden deze kenmerken bevestigd. Het denken in oplossingen en het waarmaken van beloftes zijn daarnaast typerend voor het team; de warmte en het plezier

Kunnen wij een mooi moment voor u organiseren? neem dan een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heerlijk & Hecht uit de rubriek catering uit Breda is gevestigd aan de Muiderslotstraat 312 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47177131.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Heerlijk & Hecht zijn o.a. :