Giordani & More in Bergen Op Zoom

Welkom bij Giordani & More - Puur Natuur

Over Giordani & More

Giordani & More valt onder de rubriek webshop in Breda.

Mariël en Sanne, Moeder en dochter, met respect voor mens en natuur vinden dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn om zich goed te voelen en er mooi uit te zien. Schoonheid heeft de kracht om zelfvertrouwen te geven en een positieve verandering. Met zelfvertrouwen en positieve instelling is het gemakkelijker je doel te behalen.

Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe lang een product al in de winkel ligt of waar het vandaan komt als je het online koopt? Hoe werkzaam de ingrediënten dan nog zijn? En hoe het met de houdbaarheidsdatum zit? Zo gek zijn deze vragen niet.

Je gaat er natuurlijk van uit dat de producten die je koopt vers zijn, maar in winkels kunnen producten van twijfelachtige kwaliteit liggen. Dat risico heb je vooral bij producten in ketens, waar je vaak korting krijgt en die met grote hoeveelheden producten stunten. Vaak zitten deze producten al tegen de expiratiedatum aan. Thuis moet je dus goed opletten dat je het product binnen deze periode opgebruikt.

Op online gebied scheelt het dat de producten in geschikte opslag met de juiste temperatuur kunnen blijven liggen. Waardoor de werkzaamheid van de ingrediënten gewaarborgd blijft.

De trend van gezond leven en een direct verband met een gezond uiterlijk word steeds meer een begrip. Een overstap naar producten met natuurlijke, pure, en simpele ingrediënten die vitamines en mineralen bevatten geeft jou ook vast een beter gevoel.

Giordani & More biedt verschillende product merken 100% natuurlijk en geschikt voor veganisten aan: Alphanova - Balm Balm - Benecos - Human+Kind - Joik Spa - Montbrun - Najel Aleppo - Nordics - Oils of Heaven - Rainbow Aloecare - Santaverde - Uoga Uoga - We Love The Planet - Werfzeep - Yverum

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Giordani & More uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de Galenuslaan 3 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164 319011.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Giordani & More zijn o.a. :