Gevelrenovatie de Bakker in Breda

Gevelrenovatie de Bakker: Gevelrenovatie en voegwerkenbedrijf.

Over Gevelrenovatie de Bakker

Gevelrenovatie de Bakker valt onder de rubriek gevelreiniging uit Breda.

Welkom bij Gevelrenovatie de Bakker!

Gevelrenovatie de Bakker is een gevelrenovatie en voegwerkenbedrijf die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vak. Het is belangrijk uw oud voegwerk te vervangen wanneer dit scheurtjes vertoont. Dit voorkomt scheurvorming en vochtproblemen aan uw pand en geeft een frisse uitstraling aan uw pand. U kunt uw geven ook laten stalen of reinigen om de muren weer mooi schoon te maken. Om het zeker waterdicht te maken adviseren wij ook om uw muren te laten impregneren. Wij werken aan bestaande bouw en nieuwbouw voor zowel particulieren als bedrijven.

Bij Gevelrenovatie de Bakker kunt u terecht voor:

- Gevelonderhoud. - Gevelreiniging. - Impregneren. - Metselwerken. - Scheurenherstel. - Voegwerk. - Uithakken. - Platvol voegen. - Schaduwvoegen. - Snij- en voegwerk.

Gevelrenovatie de Bakker is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid-Gezondheid-Milieu Checklist Aannemers. Hiervoor moeten we voldoen aan een veelzijdig programma waarmee we de veiligheid en het welzijn van onze werknemers waarborgen. Zo kunnen we onze opdrachtgevers ervan verzekeren dat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gevelrenovatie de Bakker uit de rubriek gevelreiniging uit Breda is gevestigd aan de Cannaertserf 51 in breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0620351316.

Diensten en producten voor gevelreiniging

Trefwoorden die horen bij Gevelrenovatie de Bakker zijn o.a. :