Getfix in Breda

Getfix; Smartphone- en tabletreparaties.

Over Getfix

Getfix valt onder de rubriek webshop uit Breda.

Getfix is een telefoon en tablet reparatiebedrijf welke gevestigd is in Breda. U kunt bij Getfix terecht wanneer uw smartphone, laptop, PC of tablet defect is. Bij ons wordt uw apparaat gratis onderzocht en we hanteren een No Cure, No Pay principe.

Na het onderzoek wordt u op de hoogte gebracht wat het probleem is en wat de eventuele kosten zijn wanneer u het wenst te laten maken. Ook kunnen we u een indicatie geven hoe lang de reparatie zal gaan duren.

U beslist hierna zelf of u uw apparaat laat repareren. U kunt er ook voor kiezen om uw apparaat weer kosteloos terug te nemen. De keuze is aan u. Getfix heeft een ruime ervaring binnen de ICT en Telecom en kunnen u altijd professioneel helpen.

De shop:

Tevens hebben wij een shop op onze website staan. In deze shop kunt u diverse tablet en telefoon hoesjes, accessoires en onderdelen bestellen. De artikelen kunt u snel en gemakkelijk bestellen, zo hoeft u niet meer op pad! Zie voor meer informatie en gemiddelde reparatietijden onze website. Vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Getfix uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de Polderstraat 3 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28840933.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Getfix zijn o.a. :