Felanyo Nails & Beauty in Breda

Felanyo Nails & Beauty: Allround Nagelspecialiste, Allround Wimperspecialiste, Beauty specialiste

Over Felanyo Nails & Beauty

Felanyo Nails & Beauty valt onder de rubriek nagelstudio uit Breda.

Het gezicht achter Felanyo Nails & Beauty is Angela Siemons. Zoekt u een complete beautysalon waar echt tijd voor u wordt gemaakt? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Angela is een allround nagelspecialiste, allround wimperstyliste en beauty specialiste. U kunt in haar salon terecht voor diverse behandelingen gericht op nagels, handen, voeten, wimpers, ontharen en schoonheid.

De behandelingen die in de nagelsalon gegeven worden zijn: Manicure behandeling, gellak behandeling (colour veneer), nagelbijt behandeling, gelnagels zetten, acrylnagels zetten, nailart behandeling, French pedicure, cosmetische voetbehandeling en detox voetbehandeling.

De behandelingen die in de schoonheidssalon gegeven worden zijn: Wimperextensions zetten, one by one wimperextensions en volume lashes 2D-6D, Cleopatra epilatie, verven wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen en bodysugaring.

Angela werkt in haar nagelsalon met de producten van het merk Cuccio. Deze nagelproducten zijn geurloos en veilig voor de nagels. Ook de complete verzorgingslijn van Cuccio biedt zij aan. Daarnaast biedt Angela ook aloƫ vera producten van Forever Living Product aan. Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype. Angela werkt sinds kort ook met de fantastische lijn van Nu Skin.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Angela. U kunt de website bekijken en haar Facebookpagina. Heeft u een vraag aan Felanyo Nails & Beauty? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Felanyo Nails & Beauty uit de rubriek nagelstudio uit Breda is gevestigd aan de Haagweg 270a in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31695472.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Felanyo Nails & Beauty zijn o.a. :