EGhO Kinderergotherapiepraktijk in Breda

Praktijk voor Kinderergotherapie en Sensorische Informatieverwerking

Over EGhO Kinderergotherapiepraktijk

EGhO Kinderergotherapiepraktijk valt onder de rubriek zorg en welzijn in Breda.

Over EGhO Kinderergotherapiepraktijk:

EGhO Kinderergotherapiepraktijk is een praktijk voor Sensorische Informatie verwerking en kinderergotherapie. EGhO Kinderergotherapiepraktijk werkt samen met Psychologenpraktijk Timmer en Logopediepraktijk Drinkenburg.

Eigenaresse en de bron achter EGhO Kinderergotherapiepraktijk is mevrouw Marjolein van Egmond-Hoeve. Marjolein is in 1996 gestart met EGhO Kinderergotherapiepraktijk. Marjolein heeft de jaren ervoor gewerkt bij Amarant, dat is een instelling voor mensen met een verstandelijke handicap.

Marjolein hield zich daar vooral bezig met woning advies, rolstoelen bestand, aanschaf hulpmiddelen, training van hulpmiddelen, til beleid, drinkproblematiek, eetproblematiek en ook met de behandeling van cliƫnten voor de fijne motoriek.

In 1995 in Marjolein de cursus Sensorische Integratie gevolgd. Daardoor heeft zij geleerd op een andere manier naar kinderen te kijken en daarom heeft zij Sensorische Integratie gestart.

Behandeling en advies bij EGhO Kinderergotherapiepraktijk:

De behandeling bij EGhO Kinderergotherapiepraktijk zal individueel worden gegeven, dit een half uur tot een uur per week. Er zal tijdens de behandeling gebruik worden gemaakt van diverse behandel methoden zoals de Neuro-Developmental Methode (Bobath), babymassage en Sensorische Informatie verwerking.

U zult allereerst een intake gesprek krijgen met een diagnostiek onderzoek tijdens een ergotherapie behandeling bij EGhO Kinderergotherapiepraktijk. Dit intake gesprek zal inzicht geven in het handelen, sterke kanten en de problemen van uw kind. Als de uitkomsten bekend zijn van het intake gesprek en het diagnostiek onderzoek, zullen deze schriftelijk worden uitgewerkt. De ergotherapie behandeling zal daarna starten.

U treft uitgebreide informatie aan op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EGhO Kinderergotherapiepraktijk uit de rubriek zorg en welzijn uit Breda is gevestigd aan de Overakkerstraat 137 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57934247.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij EGhO Kinderergotherapiepraktijk zijn o.a. :