Diamond Shisha Supply in Breda

Shisha Supply

Over Diamond Shisha Supply

Diamond Shisha Supply valt onder de rubriek webshop uit Breda.

Diamond Shisha Supply is de webshop voor exclusieve waterpijpen, u kunt bij ons terecht in een overzichtelijke webshop waar u een kijkje kunt nemen in het ruime assortiment. Alle producten van Diamond Shisha Supply worden gemaakt door ambachtslieden en zijn handgemaakt uit massief messing.

De kwaliteit van de producten van Diamond Shisha Supply behoren tot het topsegment onder de waterpijpen. Kwaliteit en Service staan bij Diamond Shisha Supply hoog in het vaandel.

De producten worden met zorg uitgekozen om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Een waterpijp koopt u niet zomaar!

U kunt verschillende waterpijpen kopen in alle soorten en maten, u vindt verschillende smaken tabak en verschillende kolen zijn ook verkrijgbaar bij Diamond Shisha Supply.

Neem gauw een kijkje en laat je verassen in onze mooie webshop!

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onze contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diamond Shisha Supply uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de goeseelsstraat 35 A27 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49923412.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Diamond Shisha Supply zijn o.a. :