Diamond Shisha Supply in BREDA

Wookah Supply is de goedkoopste groothandel in heel Nederland gebaseerd op het beste en meest exclusieve – kwalitatieve waterpijpen met alle toebehoren.

Over Diamond Shisha Supply

Diamond Shisha Supply valt onder de rubriek webshop uit Breda.

Wookah Supply is de goedkoopste groothandel in heel Nederland gebaseerd op het beste en meest exclusieve – kwalitatieve waterpijpen met alle toebehoren. Wookah Supply bied u een overzichtelijke webshop waar u een kijkje kunt nemen in ons exclusieve assortiment van waterpijpen en toebehoren.

De meeste producten van Wookah Supply worden door ambachtslieden met de handgemaakt uit massief messing. Wookah Supply hecht veel waarde aan kwalitatief hoogstaande producten, hierdoor dienen alle producten als voor ze in het assortiment worden opgenomen te worden gecontroleerd.

Wookah Supply richt zich op klanten uit heel de wereld, onze website is op dit moment voornamelijk gespecialiseerd in de Nederlandse en Belgische markt.

Ons doel is om de klant tevreden te houden en waterpijp liefhebbers zo goed mogelijk te voorzien in hun zoektocht. Onze winkel bestaat uit een begane grond en een bovenverdieping waar wij ons website met de dag bijwerken. Veel waterpijprokers hechten waarde om de waterpijp als voor ze worden aangeschaft te komen bekijken.

Om deze klanten zo goed mogelijk te voorzien in hun zoektocht naar een waterpijp heeft Wookah Supply een showroom waar u ook de producten kunt afhalen en bezichtigen.

Waarom wij de beste keus zijn voor jou Wookah Supply heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen onze klanten begeleiden naar de beste keuze van een waterpijp die goed bij je past. Dit proberen wij te bereiken door een zo breed mogelijk assortiment aan te houden van producten die met zorg zijn uitgekozen. Een waterpijp koopt je niet zomaar, daarom staan wij 24/7 voor uw vragen klaar.

Wookah Supply probeert mee te gaan met de technologische ontwikkelingen. Om onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij onze klanten een WhatsApp service aan. Wij streven ernaar om uw vraag via WhatsApp of email binnen 1 uur te beantwoorden.

Wat betekenen wij voor jou Klanttevredenheid is bij ons de hoogste prioriteit, wanneer u onze showroom bezoekt kunt u ervan uitgaan dat wij u verwelkomen met een lekker warm of koud drankje en zorgen wij uiteraard voor een traditionele waterpijp die met liefde en zorg is klaargemaakt.

U kunt ons vragen stellen via de klantenservice die te bereiken is via whatsapp of gezellig langs komen. Voor de beginners hebben wij een handleiding samengesteld over hoe u het beste een waterpijp kunt klaarmaken. Verder kunt u bij aanschaf van een waterpijp kortingen krijgen voor de producten die u bij een waterpijp kunt bestellen. De kortingen kunnen oplopen tot en met 20%. Hoe meer u koopt hoe meer u bespaart!

Onze garantie Gratis bezorging boven €49.95 Showroom 6 dagen in de week geopend in Breda Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis Klanten service te bereiken via whatsapp, binnen 1 uur reactie Kwaliteitsproducten van het hoogste niveau


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diamond Shisha Supply uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de Hazepad 15 a9 in BREDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-8771389.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Diamond Shisha Supply zijn o.a. :