De Vreugdesprong in Oosterhout

samen stress de baas

Over De Vreugdesprong

De Vreugdesprong valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Breda.

Stress, overspannen of burnout?

Je lichaam gaat reageren op stress. Je bent vaker moe, moeizame concentratie, prikkelbaar, slaapproblemen, hoofdpijnen, stijve nek en spieren, je voelt je ongelukkig, besluiteloosheid en tal van andere klachten.

Wanneer deze stressklachten te lang aanhouden, zal je overspannen raken. Je bloeddruk verhoogd, hormonen verstoord, verminderde libido, weinig energie, opgejaagd voelen, stemmingswisselingen en bijvoorbeeld vergeetachtigheid. Wanneer je niets doet met deze klachten, beland je in een burn-out. Zoals je in de gaten hebt verergeren de klachten zich steeds verder. In deze fase zie je bij diverse organen dat ze vervelende klachten gaan geven zoals maagzweren en diarree, hartkloppingen, zenuwpijnen en andere “onverklaarbare” fysieke klachten. Maar ook emotionele klachten zoals angstaanvallen, huilbuien, je dagelijkse bezigheden niet meer kunnen uitvoeren en je sociaal afzonderen behoren hierbij.

Mijn aanbod: - energetische therapie. - voetreflex. - opstellingen.

Wist je dat HSP vaak ten grondslag ligt aan een burn-out? Door mijn eigen Burn-out kwam ik erachter dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik was niet in verbinding met mijn eigen lijf, was onzeker en had een minderwaardigheidsgevoel. Ik deed alles voor anderen. Ik was altijd bezig met anderen en hun gevoel, dat ik totale verbinding met mezelf verloor.

Door de ontwikkeling die ik hierin heb doorgemaakt, mijn opleidingen en werkervaring kan ik mij goed in de ander verplaatsen en de tools aangeven om hiermee om te leren gaan.

Kom in beweging en los samen met mij je Burn-out en HSP klachten op. Vanuit eigen ervaring en met behulp van diverse behandelmethoden help ik je weer vreugdesprongen te maken in je leven.

Mijn ervaring leert mij dat hier gemiddeld 5-6 behandelingen voor nodig zijn. Let wel: Je bent dan meestal nog niet volledig hersteld, maar merkt verbetering.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Vreugdesprong uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Breda is gevestigd aan de Bredaseweg 108a in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0162-784170.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij De Vreugdesprong zijn o.a. :