De Kinderboekentuin in Breda

KINDERBOEKENTUIN waar je liefde voor lezen groeit!!!

Over De Kinderboekentuin

De Kinderboekentuin valt onder de rubriek warenhuis in Breda.

Welkom bij de Kinderboekentuin! In de kinderboekenwinkel in Breda vind je honderden boeken voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Je kunt er de nieuwste uitgaven vinden, maar ook klassiekers die nog van deze tijd zijn. Er zijn informatieve kinderboeken, prentenboeken, spannende, mooie, grappige en serieuze kinderboeken. En je mag ze allemaal inkijken! Plof er maar mee op de bank of schuif aan bij de grote tafel en bestel er lekker wat te drinken bij.

Bij de Kinderboekentuin is van alles te doen. Elke laatste donderdag en vrijdag van de maand is het vanaf 10:00 uur voorleesochtend voor kinderen van 1 tot (bijna) 4 jaar. Elke laatste zaterdag van de maand is het vanaf 10:00 uur voorlezen voor kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar.Verder zijn er bijvoorbeeld boekpresentaties, knutselmiddagen en voorlichtingsavonden. Hou de agenda maar in de gaten!

Kinderen die niet van lezen houden of die lezen lastig vinden, zijn speciaal welkom in de Kinderboekentuin. Annelies heeft vele jaren op scholen gewerkt en weet alles van dyslexie, TOS en NT2. Zij gaat met de kinderen op zoek naar kinderboeken die ze wel leuk vinden en die ze wel kunnen lezen.

Voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen biedt de Kinderboekentuin allerlei services.

Je boekenkast of bibliotheek weer up to date. Met vaste regelmaat komt de Kinderboekentuin langs en doet een voorstel voor het actualiseren van de collectie – binnen jouw budget. Is er al een tijd niet veel gedaan aan de bibliotheek? Neem dan contact op voor een eenmalige sanering.Voorlichtingsavonden of workshops De Kinderboekentuin verzorgt bijeenkomsten voor ouders, leerkrachten of pedagogisch medewerkers. Voor ouders kan het thema bijvoorbeeld ‘hoe laat ik mijn kind meer lezen?’ zijn. Voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers kun je denken aan onderwerpen als ‘lentekriebels’ en ‘pesten’. Boekenkisten met les suggesties en lesbrieven De Kinderboekentuin stelt boekenkisten samen rondom een thema, voorzien van les suggesties en lesbrieven. Maatwerk voor elk project en iedere groep! Op excursie naar de kinderboekenwinkel Eropuit met je klas of groep: de Kinderboekentuin verzorgt activiteiten in de winkel. Voorlezen, knutselen of quizen: voor elke leeftijdsgroep tot 18 jaar is er iets mogelijk, al dan niet aansluitend op een thema.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kinderboekentuin uit de rubriek warenhuis uit Breda is gevestigd aan de Speelhuislaan 80 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-7370099.

Diensten en producten voor warenhuis

Trefwoorden die horen bij De Kinderboekentuin zijn o.a. :