CustomThijs in Breda

CustomThijs biedt eigenwijze meubels op maat aan!

Over CustomThijs

CustomThijs valt onder de rubriek ambachtelijke producten uit Breda.

Kort samengevat staat CustomThijs voor; -het op maat en naar wens maken van allerlei meubels en interieurideeën -het ontwerpen en maken van eigenwijze meubels en accessoires volgens geheim recept -het zoeken èn vinden van bijzondere items die ook jouw interieur een ander tintje kunnen geven of het aanpassen/restylen van bestaande dingen -het bedenken van oplossingen voor interieurproblemen -het belangrijkste; anders dan anders…waarom een standaard meubel in een winkel kopen als je een uniek meubel kunt laten maken?

Kijk op mijn site voor mijn "collectie" van tafel, banken, stoelen, bedden, kisten en andere interieurideeën... Niet alleen maar steigerhout , maar ook waar jij van houdt...of dat een hele winkelinrichting is of alleen een bankje; met evenveel aandacht en creativiteit kan de uitdaging niet groot of klein genoeg zijn!

CustomThijs zoekt ook altijd naar eigenzinnige dingen om te hergebruiken, van geroeste beugels tot oude deuren, van het leeghalen van aftakelende panden tot sloophout...

Kijk op www.customthijs.nl of mail me meteen met je vraag, aanbod of oproep...!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CustomThijs uit de rubriek ambachtelijke producten uit Breda is gevestigd aan de Brasschaatstraat 49 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41967312.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij CustomThijs zijn o.a. :

Nieuws van CustomThijs in Breda

Kerstbomen!

Kerstbomen!

Weer eens wat anders in uw winkel, bedrijf of gewoon thuis... Kerstbomen met schapjes van allerlei gebruikte houtsoorten.

Eigenwijze Meubels Op Maat...?

Eigenwijze Meubels Op Maat...?

Op zoek naar anders dan anders? Functioneel maar toch apart? Ik verzin, creëer en maak unieke meubels en interieurideën in opdracht èn uit mezelf...