Chef-kok aan huis in Breda

Chef-kok aan huis uit Breda heeft geen profiel.

Wat doet Chef-kok aan huis in Breda

Chef-kok aan huis is een catering uit Breda. Men is gevestigd aan de Dirk Hartogstraat 291. Het telefoonnummer van Chef-kok aan huis in Breda is 06-28877382.

Is Chef-kok aan huis in Breda uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bredaonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Chef-kok aan huis in Breda valt onder de rubriek catering. Een catering uit Breda levert onder andere :

Mijn naam is Sander Oudshoorn, uw chef-kok aan huis! Al vanaf zeer jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor koken en lekker eten. Ik stond bij mijn ouders thuis ieder weekend weer nieuwe gerechten ui te proberen. Mijn eerste baantje kreeg ik op mijn 16e als hulpje voor de koks, hierdoor ging ik me steeds meer interesseren in het koksleven en was het ook niet vreemd dat ik uiteindelijk de opleiding tot kok ging volgen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander catering

  • Heerlijk & Hecht

    Heerlijk & Hecht; organisatie van speciale momenten voor familie, vrienden en collega's. Trefwoorden van Heerlijk & Hecht : receptie organiseren, Trouwerij organiseren, trouwmomenten organiseren, Collega's bedanken op een originele manier, relaties bedanken op een originele manier, geboorte moment vieren, de doop vieren, diploma behaald vieren, inluiden van het pensioen vieren, .

    tel. 06-47177131, Muiderslotstraat 312, 4834KL in Breda

    Meer over Heerlijk & Hecht contact website