Carolus Coaching breda in Breda

Leer te vertrouwen op je eigen kracht,kennis, kunde en persoonlijkheid!!

Over Carolus Coaching breda

Carolus Coaching breda valt onder de rubriek coaching in Breda.

Welkom Carolus coaching! De coachingspraktijk die je helpt de regie over je leven, je gedachten en gevoelens weer terug te krijgen.

Heb je behoefte aan (lifestyle) coaching, persoonlijk of professioneel, dan kan ik hierin iets voor je betekenen. Door mijn manier van werken zul je grotere stappen zetten dan je nu voor mogelijk houdt. Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijn manier van werken en methodiek. Vanaf 2006 richt ik me vooral op coachen. Als docent geef ik jarenlang les op een coachopleiding. Het is mijn passie om het coachen te koppelen aan de dagelijkse praktijk en theorieën om te zetten in concreet gedrag. Als coach ben ik integer, eerlijk, duidelijk en hou ik van plezier maken.

Wat is in mijn ogen belangrijk? Dat jij je zelfstandigheid ontdekt, door je te leren vertrouwen op je kracht, kennis, kunde en persoonlijkheid. Met coachtrajecten die je helpen goed te functioneren in je werk- en leefomgeving.

Tijdens de trajecten van Carolus Coaching maak ik gebruik van een eigen ontwikkelde methodiek. Met deze methodiek ben ik ervan overtuigd dat jij het best tot groei en ontwikkeling komt. Dat jij je kunt ontwikkelen tot een vrij en autonoom mens.

Waar staat Carolus Coaching voor:

- Respect; Zijn wie je bent is mijn vuistregel. Dat geldt voor iedereen. Je ontwikkelen tot een autonoom persoon is mijn missie.

- Geduld; Tijd en ruimte zodat je kunt oefenen met wat je hebt geleerd. Leren en bewustwording tijdens het proces. Ik ondersteun dit proces en volg het tempo van jouw ontwikkelingen.

- Humor; Er zijn maar weinig momenten waarbij humor niet op zijn plek is. We lachen daarom graag en veel.

- Kunde; Met kennis van het vak en een heldere visie op coachen worden alle trajecten vormgegeven. Ik werk weldoordacht en planmatig aan jouw gestelde doelen.

- Betrouwbaar; Open en transparant in al mijn afspraken. Ik geloof in: “Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt!!”

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carolus Coaching breda uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Vogelenzanglaan 14 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40564850.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Carolus Coaching breda zijn o.a. :

Nieuws van Carolus Coaching breda in Breda

Black Friday Actie

Black Friday Actie

Kom tot rust op de Bezinningsdag Persoonlijke Leiderschap.