BudgetKracht in Breda

Budget coaching en advies voor particulieren, jongeren en ondernemers.

Over BudgetKracht

BudgetKracht valt onder de rubriek financieel adviseur in Breda.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een budgetplan? Heb je hulp nodig om overzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven? Heb je financiële zorgen? Heb je ondersteuning nodig bij schulden, deurwaarders en het maken van betalingsregelingen? Heb je ondersteuning nodig bij allerhande dagelijkse maatschappelijke vraagstukken, zoals wonen, gezondheid en opvoeding?

Dan ben je welkom bij BudgetKracht. Ik werk samen met verschillende instanties en organisaties om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen. Ook wanneer je werkloos bent, of leeft met een beperking, psychiatrische problematiek, echtscheiding etc. Door financiële zorgen kan iemand niet meer helder beslissingen maken en uit onderzoek blijkt dat het IQ (tijdelijk) afneemt en stress toeneemt.

Het is dan noodzaak eerst te zorgen voor een stabiele financiële situatie. vanuit kan ik verdere ondersteuning bieden op andere levensvragen.

BudgetKracht biedt ondersteuning bij financiële zorgen door middel van het aanbieden van verschillende diensten. Ik bied ondersteuning aan bij financiële zorgen en werkt samen met (maatschappelijke) partners. Dit met als doel om financiële zelfredzaamheid te bevorderen.

Gemeenten: Voor gemeenten kan BudgetKracht een formulierenbrigade begeleiden, opzetten en coördineren. Vrijwilligers vinden, begeleiden en opleiden zodat zij mensen met financiële zorgen kunnen ondersteunen. Ook het geven van budgetcursussen behoort tot de mogelijkheden.

Ondernemers: Als ondernemer loopt u tegen verschillende uitdagingen aan. Dat is op financieel vlak niet anders. Misschien weet u niet goed hoe u een bedrijfsadministratie moet voeren of mist u andere kennis. Budgetcoaching kan een uitkomst zijn. BudgetKracht kijkt dan op administratief vlak met u mee. Maar ook bij schuldhulpverlening of betalingsachterstanden kan BudgetKracht helpen.

Particulieren: Ik begeleid mensen naar een situatie waar weer grip is op de eigen financiële huishouding. Het doel is om uiteindelijk zelfstandig de financiële huishouding op orde te blijven houden voor langere tijd. Mocht er langdurig begeleiding nodig zijn dan is deze begeleiding ook mogelijk. Dit stemmen we samen af.

Laten we samen zorgen voor meer (be)grip!

Ik kom ook graag bij u thuis langs als u zelf minder mobiel bent.

Vragen? Neem gerust contact op met BudgetKracht. Ook per WhatsApp bereikbaar.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BudgetKracht uit de rubriek financieel adviseur uit Breda is gevestigd aan de Bernard de Wildestraat 67 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54331484.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij BudgetKracht zijn o.a. :

Nieuws van BudgetKracht in Breda

Laat geen geld liggen!

Laat geen geld liggen!

Tot en met 1 september 2022 kan je nog de toeslag aanvragen over het jaar 2021

Redt jij het nog?

Redt jij het nog?

Dure boodschappen, stijgende energieprijzen, benzine wordt duurder......Redt jij het nog?