Budget Safari in Breda

Voor onvergetelijke reizen door zuidelijk Afrika.

Over Budget Safari

Budget Safari valt onder de rubriek recreatie uit Breda.

Heeft u er altijd al eens aan gedacht of wellicht gedroomd om een safari in zuidelijk Afrika te doen? Dan is dit uw kans. Wij zijn Budget Safari en bieden deze kans graag aan voor iedereen. Wij willen iedereen laten ervaren hoe het is om een echte safari mee te maken in het mooie Afrika. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is en daarom houden wij de prijzen ook lekker laag.

Wij zijn op het idee gekomen doordat wij zelf graag reizen en verliefd zijn geworden op zuidelijk Afrika. In 2015 hebben wij 3 maanden rond getrokken in Zuid-Afrika, Namibiƫ en Botswana en willen wij anderen graag kennis laten maken met deze landen. Wij zijn een klein soort reisbureau dat u graag meeneemt naar het prachtige Afrika.

Wij bieden verschillende soorten pakketten aan die variƫren van heel standaard tot meer luxe. De standaard pakketten die wij u kunnen bieden zullen niet de enige mogelijkheden zijn. U kunt ook een eigen pakket samenstellen hiervoor kunt u een contact formulier invullen en zullen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit zal overigens niet veel duurder zijn.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op voor vragen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Budget Safari uit de rubriek recreatie uit Breda is gevestigd aan de Willem van heesstraat 25 in breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26994582.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Budget Safari zijn o.a. :

Nieuws van Budget Safari in Breda

December aanbieding

December aanbieding

Omdat December al duur genoeg is