BU Coaching in Prinsenbeek

BU Coaching; Voel je vrij om jezelf te zijn.

Over BU Coaching

BU Coaching valt onder de rubriek coaching uit Breda.

BU Coaching is een praktijk voor life en lifestyle coaching. Het gezicht achter BU Coaching is mevrouw Romme- van Hooijdonk.

Zij is van mening dat om gelukkig te zijn het van belang is dat je mentaal fysiek en emotioneel goed in je vel zit. Als je positief in het leven staat, gezond en emotioneel in balans bent, ben je in staat om bewuste keuze’s te maken. Keuze’s die komen vanuit je hart.

Haar missie is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Als Life Coach help zij mensen om het verleden los te laten en weer terug in hun kracht te komen. Dus weer leren te vertrouwen op zichzelf in alle facetten van het leven.

Lifestyle Coaching is voor mensen die op zoek zijn naar verandering. Mensen die niet helemaal tevreden zijn met hun werk, of waar de balans tussen werk en vrijetijd ver te zoeken is. Hoe tevreden bent u met uw werk? Met uw inkomsten? Of met uw toekomstperspectieven. Hebt u nog vertrouwen in uw pensioeninkomsten straks. Wilde u al jaren iets voor uzelf beginnen, of zoekt u een leuke bijverdienste. Zou u uw eigen toekomst niet willen vormgeven zoals u dat wilt. Op een gezondere manier met minder stress en de vrijheid om zelf uw tijd in te delen.

Kijk dan ook eens bij BU-Coaching. En laat u informeren hoe het ook op een andere manier kan. Het roer om!

U kunt bij BU Coaching terecht voor Life Coaching,Mindfulness, Lifestyle coaching en E-Coaching. Ook kun je een afspraak maken voor een Reiki of Soul Body Fusion behandeling. Op lichamelijk vlak kan dit ondersteund worden met hoogwaardige Aloë Vera Producten.

Verder biedt BU Coaching online trainingen aan. Zoals een Online Mindfulness training, een Mindful eten training, En een Bewustzijnstraining van 40 dagen, waarin je o.a. leert om de principes van Mindfulness toe te passen in het dagelijks leven.

Zorg dat u ook Mentaal, Fysiek en Emotioneel in balans komt. En neem een kijkje op www.bu-coaching.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BU Coaching uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Hesseling 26 in Prinsenbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38973367.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BU Coaching zijn o.a. :

Nieuws van BU Coaching in Prinsenbeek

Samenwerking BU-Coaching met Forever Living Products

Samenwerking BU-Coaching met Forever Living Products

BU-Coaching is de samenwerking aangegaan met Forever Living Products.