Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen in Breda

Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen: Conservering en restauratie van schilderijen en lijsten.

Over Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen

Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen valt onder de rubriek reparatie service uit Breda.

Het gezicht achter Restauratie van Schilderijen is Jolanda Brouwers. Jolanda heeft eerst twee jaar schilderkunst gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Toen heeft Jolanda (vanuit een passie voor ambacht), de overstap gemaakt richting de restauratie van schilderijen. Jolanda heeft diverse restauratietechnieken opgedaan.

Jolanda heeft gewerkt met diverse materialen zoals: Aquarel, fresco, tempera, bladgoud en olieverf. Jolanda heeft in 2012 de vijfjarige opleiding Cum Laude afgerond, gevolgd door twee jaar specialisatie in het vak. Jolanda heeft sinds begin 2012 haar eigen atelier.

Diensten:

U kunt bij Brouwers restauraties terecht voor diverse restauratiewerkzaamheden. Brouwers restauraties kan schilderijen op doek (katoen en linnen) voor u restaureren. Daarnaast behandeld Brouwers restauraties schilderijen op paneel of polychrome beelden.

U kunt ook bij Brouwers restauraties terecht voor lijsten advies en bemiddeling. Een mooie en goede lijst is belangrijk voor een schilderij. Brouwers restauraties helpt u graag om de juiste lijst te kunnen vinden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website van Restauratie van Schilderijen bekijken. Heeft u een vraag? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen. Restauratie van Schilderijen staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen uit de rubriek reparatie service uit Breda is gevestigd aan de Smaragdstraat 11 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36117784.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Brouwers restauraties - Restauratie van schilderijen zijn o.a. :