Bois Douce Schoonheidssalon in Wernhout

Bois Douce Schoonheidssalon gevestigd in Wernhout. Ontspannende behandelingen.

Over Bois Douce Schoonheidssalon

Bois Douce Schoonheidssalon valt onder de rubriek schoonheidssalon in Breda.

Acadayspa Relax Ontspannende verzorging met koninklijk bamboe. Ontstressen met werkstoffen van lotusbloem, bamboe en nenuphar. Deze behandeling is zeer doeltreffend om spiervermoeidheid tegen te gaan. De specifieke effleurages uitgevoerd met bamboehout en handen zorgen voor een diepe en revitaliserende ontspanning.

Acadayspa Tonic Tonifiërende verzorging met schitterende stenen. Vitaliseren en erngie met werkstoffen van lotusbloem, hibiscus en witte thee. Deze behandeling heeft voornamelijk ontspannende en revitaliserende effecten, licht geïnspireerd op Aziatische tradities worden de verschillende massagebewegingen uitgevoerd.

Acadayspa Slim Ontgiffende verzorging met tabletten van exotisch hout. Verfijnen van het silhouet met een cocktail van zuiverende essentiële oliën en werkstoffen van de lotusbloem. Met deze behandeling wordt er gewerkt aan het activeren van de weefsels met als doel de afvalstoffen te verwijderen. Duizend-en-éénn bewegingen van de handen en het Wacapouhout hermodelleren de lichaamscontouren.

Acadayspa Lift Verstevigende behandeling met hemelse kokoscups. Huidverslapping bestrijden met tropische ingrediënten van lotusbloem, kokosnoot en tropische bessen. De unieke glijbewegingen met gepolijste kokoscups verfijnen de bodycontouren en verspreiden een liftend gevoel. Ingrediënten als Bora Bora zand laten een ieder in gedachten afreizen naar een rustig tropisch oord.

Acadayspa professionele technische bustebehandeling Huidverslapping tegengaan met een vernieuwende verzorgingsmethode. Stevigheid en volume geven met werkstoffen van kigelia, kokosnoot en lotusbloem. Met een rugsessie wordt de behandeling gestart. Door de rugspieren te masseren wordt het silhouet rond de schouders verbeterd, de schouders worden naar achter getrokken waardoor de buste mooier valt.

Lichaamsbehandelingen met essentiële olie

* Rugmassage met kaars * Zorgt voor een ontspannende comfortabel rugmassage. Ontstrest en ontspant het lichaam, zorgt voor evenwicht en goed gevoel. Behandeling van het lichaam om doelgericht een probleem aan te pakken o cellulitis o hardnekkige cellulitis o verslapte huid

De behandeling bestaat uit een peeling voor het lichaam, daarna een massage met aangepaste producten om het probleem aan te pakken, gevolgd door een pakking, gevolgd door een verzorging voor het lichaam.

Voor meer informatie of een gratis consult kunt u contact met ons opnemen.

Overbeharing nu definitief weg! Er is een nieuwe behandelmethode voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten. De flitslicht wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Bois Douce heeft een L600 apparaat aangeschaft en kan nu voor zeer betaalbare prijzen een definitieve en pijnloze ontharing aanbieden.

Pascaud Meso

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm. diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool. De Pascaud mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Deze is uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. Een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen. Pascaud Meso maakt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen. Pascaud Meso kent een minimale pijnsensatie ! Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

* Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën). * Hele fijne rimpels vervagen. * Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging). * Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen: gezicht, hals, decolleté;, handen en lichaam. Pascaud Meso biedt u een veilige en betrouwbare mesotherapie behandeling.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bois Douce Schoonheidssalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Breda is gevestigd aan de Krochtenweg 8 in Wernhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5977256.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Bois Douce Schoonheidssalon zijn o.a. :

Nieuws van Bois Douce Schoonheidssalon in Wernhout