Beautyspot in Breda

Beautyspot: Even tijd voor uzelf!

Over Beautyspot

Beautyspot valt onder de rubriek schoonheidssalon in Breda.

Zoekt u een schoonheidssalon die professionele schoonheidsbehandelingen aan kan bieden? Een salon waar u echt even kunt ontspannen en kunt genieten? Dan bent u bij Beautyspot aan het juiste adres. In deze salon werken ervaren allround schoonheidsspecialisten.

U kunt in deze salon terecht voor diverse soorten behandelingen. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug. Voor het complete aanbod aan behandelingen kunt u de website even bekijken. De behandelingen:

- Nagel behandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, ontharingsbehandelingen, hand behandelingen, voeten behandelingen, make-up behandelingen, permanente make-up behandelingen en speciale schoonheidsbehandelingen.

U kunt bij Beautyspot terecht om u even te laten verwennen of als u bijvoorbeeld een huidprobleem heeft. Beautyspot zal de tijd voor u nemen om de mogelijkheden te bespreken betreft de behandelingen. U zal advies op maat krijgen.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en het complete aanbod aan behandelingen. Heeft u een vraag aan Beautyspot? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beautyspot uit de rubriek schoonheidssalon uit Breda is gevestigd aan de Donk 28 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5414804.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beautyspot zijn o.a. :

Nieuws van Beautyspot in Breda

Stralend het nieuwe jaar in!

Stralend het nieuwe jaar in!

December actie van Beautyspot.