Antiek Renovatie Hans Swanenberg in Zevenbergschen-Hoek

Antiek Renovatie Hans Swanenberg: Professioneel gerestaureerde meubels.

Over Antiek Renovatie Hans Swanenberg

Antiek Renovatie Hans Swanenberg valt onder de rubriek antiek uit Breda.

Hans Swanenberg werkt sinds 1992 met geavanceerde technieken om meubelstukken te kunnen repareren en restaureren.

Hans zorgt met vakmanschap en precisie dat uw (familie) meubelstukken of kapotte meubilair weer in optimale staat worden gebracht. De werkplaats van Antiek Renovatie Hans Swanenberg is in Zevenbergschen-Hoek. Vanuit deze werkplaats krijgt al het meubilair een tweede leven.

U kunt bij Antiek Renovatie Hans Swanenberg terecht voor diverse technieken om antiek meubilair en andere meubelstukken te repareren en restaureren. Hans kan met deze speciale technieken ervoor zorgen dat de oorspronkelijke staat van uw meubilair wordt behouden of dat uw meubelen een andere uitstraling krijgen.

Hieronder ziet u deze technieken terug:

- Stralen van al uw meubelen, van hardhout tot fineer. - Schuren van tafelbladen - Dekkend spuiten van keukens en meubelen. - Renoveren van meubelen. - Schoon en vetvrij maken. - Repareren van kapot meubilair. - Afwerking van meubilair, zoals waxen, lak- en spuitwerk. - Verf verwijderen en ontlakken. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Antiek Renovatie Hans Swanenberg? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Antiek Renovatie Hans Swanenberg uit de rubriek antiek uit Breda is gevestigd aan de Hoofdstraat 49 in Zevenbergschen-Hoek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0168-452451.

Diensten en producten voor antiek

Trefwoorden die horen bij Antiek Renovatie Hans Swanenberg zijn o.a. :