Amazing Nails Karin in Breda

Amazing Nails, nagels en meer

Over Amazing Nails Karin

Amazing Nails Karin valt onder de rubriek nagelstudio in Breda.

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet? De drijvende kracht achter Amazing Nails is Karin Wagenaar. Karin heeft een all round opleiding nagelstysliste/manicure gevolgd aan het opleidingsinstituut Angel Nails. Om haar kennis te verbreden heeft Karin ook diverse aanvullende cursussen behaald.

In haar Salon werkt Karin met het revolutionaire product Caption. Caption wordt zo hard als gel en dat zonder lamp. Dekt in 1 laag en is eenvoudig te verwijderen met een 'gewone' nagellak remover.

Karin biedt onder anderen Wax Melts aan. Dit zijn handgemaakte geurbranders die heerlijk ruiken. Karin heeft een breed assortiment zodat ook uw favoriete geur beschikbaar is. Ook vindt u hier handgemaakte producten zoals zeep, zeepkettingen en diverse decoratie. Producten kunnen aan huis geleverd worden of worden opgehaald in de salon.

Voor meer informatie over de diensten en producten die Karin aanbiedt kunt u vrijblijvend contact opnemen of een kijkje nemen op de website van Amazing Nails.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Amazing Nails Karin uit de rubriek nagelstudio uit Breda is gevestigd aan de Hombeekstraat 1 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43234979.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Amazing Nails Karin zijn o.a. :