27°Coaching in Bavel

life coaching voor jongeren en jongvolwassenen

Over 27°Coaching

27°Coaching valt onder de rubriek coaching in Breda.

Soms is er een periode in je leven dat je niet goed in je vel zit. Je hebt bijvoorbeeld last van prestatiedruk, sociale druk, je voelt je verdrietig of onzeker, je hebt het gevoel dat iedereen van alles van je verwacht of je vindt het lastig om keuzes te maken.

Een life coach kan dan uitkomst bieden. 27°Coaching helpt jongeren en jongvolwassenen zelfbewust en daadkrachtig te zijn. In een warm en informeel gesprek geef ik je oprechte aandacht. Onze gesprekken zijn praktisch van aard en we kijken vooral naar mogelijkheden. Ik stel je open en oplossingsgerichte vragen die jou aanzetten tot het vinden van jouw eigen antwoorden. Zo werken we samen actief aan het behalen van jouw doelstelling. Alles is er op gericht dat jij jouw doel bereikt en dat je bewuste keuzes leert maken in jouw studie, werk en leven.

Meestal heb je aan ca. 5 gesprekken genoeg om weer goed in je vel te zitten. De gesprekken vinden plaats bij mij thuis aan de keukentafel, online of tijdens een wandeling. Net wat jij fijn vindt.

27°Coaching is aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches 'NOBCO'. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag naar www.27gradencoaching.nl. Je kan contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

27°Coaching uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Duivenlaar 18 in Bavel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39228830.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 27°Coaching zijn o.a. :